Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ghf.gl/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 464
GrønlandsBANKEN ny turneringssponsor for GM i håndbold

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/ghf.gl/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/ghf.gl/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/ghf.gl/public_html/plugins/system/helix/core/helix.php on line 548

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ghf.gl/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 877

GrønlandsBANKEN ny turneringssponsor for GM i håndbold

GrønlandsBANKEN har indgået et sponsorat med Grønlands Håndbold Forbund (GHF) om at blive ny turneringssponsor for senior GM i håndbold. Sponsoratet gælder for 2018-2019, og turneringen kommer fremover til at hedde; GrønlandsBANKEN GM.

Formand for GHF, Jørgen Olsen, udtaler sig om sponsoratet:

-       Jeg er glad for, at vi kan præsentere en ny hovedsponsor for GM i håndbold for både 2018 og 2019. Vi har løbende haft en konstruktiv dialog med GrønlandsBANKEN, som fra start af har vist stor interesse i at støtte bredde- og elite håndbolden i Grønland.

Ekstraordinær god aftale

Formand Jørgen Olsen vil, af kontraktlige forpligtigelser, ikke udtale sig om det konkrete aftale beløb på sponsoratet, men fortæller, at beløbet er af en størrelse, som gør sponsoratet ekstraordinært og større end de seneste års sponsorater.

-       Det konkrete beløb udtaler jeg ikke om, men jeg kan sige, at sponsoratet er af en størrelse, hvor vi synes, at vi har lavet en ekstraordinær god aftale med GrønlandsBANKEN. Aftalen sikrer os ro til at planlægge mesterskaberne for 2018 og 2019, fortæller formanden.

GrønlandsBANKEN ser frem til samarbejdet

GrønlandsBANKENs direktør, Martin Kviesgaard glæder sig over, at banken sætter sit præg på håndbolden i Grønland ved både at støtte klubber og nu også hele forbundet.

-       Vi ser frem til et godt samarbejde med GHF, for vi er interesserede at støtte eliten og bredden inden for idrætten. Håndbold er en af de mere organiserede sportsgrene i Grønland, og vi oplever at både trænere og spillere leverer et hårdt og dedikeret arbejde i hele landet. Det støtter GrønlandsBANKEN helt naturligt op om.

GM 2018 afvikles i Nuuk

Mesterskaberne afholdes fra den 30. april til 6. maj i Nuuk. GHF ser frem til turneringstarten med håb om stor opbakning fra lægterne:

-       På grund af, at det Pan Amerikanske Mesterskaber skal afholdes i Nuuk til sommer så, har bestyrelsen valgt at holde GM turneringen i Nuuk som en generalprøve for Panam 2018. Jeg ser frem til en turnering med god håndbold og forhåbentlig masser af tilskuere på lægterne til at skabe en god stemning, afslutter Jørgen Olsen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/ghf.gl/public_html/templates/jm_creatrix/html/com_k2/templates/default/item.php on line 367

Nyheder

Kom i kontakt med os

Grønlands Håndbold Forbund
Postboks 335
3900 Nuuk

kontor@ghf.gl

Tilmelding til nyhedsbrev:

Vores seneste Tweets